LEUVEN MINDGATE

Link2Innovate stimuleert innovatie bij kmo’s in grensregio Vlaanderen en Nederland.


Link2Innovate wil grensoverschrijdende samenwerking realiseren tussen jonge innovatieve technologiebedrijven en gevestigde bedrijven om tot concrete nieuwe toepassingen te komen.

Focus ligt op slimme toepassingen van sleuteltechnologieën van de toekomst zoals micro- en nano-elektronica, fotonica, nanotechnologie, geavanceerde materialen, industriële biotechnologie of geavanceerde fabricatiesystemen en –processen.

Via samenwerking wil het project KO’s in de grensregio Vlaanderen-Nederland helpen om de zogenoemde valley of death te trotseren en producten en diensten sneller en efficiënter in de markt te zetten. Experimentele ontwikkeling zoals prototyping, demonstraties of pilotontwikkeling zorgt ervoor dat het product of dienst voldoende zuurstof krijgt om succesvol te evolueren. Daarnaast kunnen beide bedrijven beroep doen op coaching. Er is ook de mogelijkheid tot financiële ondersteuning van de KO’s voor hun experimentele ontwikkeling van het innovatieve product of dienst evenals de coaching van het project.

Leuven.Inc is één van de partners van Link2Innovate voor dit project.  Klik hier voor een overzicht van alle partners en financiële steun.

Voor meer info over het project:

http://www.link2innovate.eu/

U kan ook contact opnemen met

 

Intereg volledig logo origineel

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us