LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc themasessie 'Cloud computing'


De hype rond cloud computing is voorbij, het is nu een realiteit.

De disruptie die cloud computing met zich meebrengt speelt zich echter niet enkel af in de technologische laag maar vereist ook een grote aanpassing van het bestaand business model. Het huidige business model ondergaat grote veranderingen zowel voor de bestaande IT value chain als in het management model bij de eindgebruikers. Onder druk van een aantal nieuwe concurrenten en een veranderingspatroon in het aankoopgedrag bij klanten rond alles wat met IT te maken heeft tekent zich een nieuw landschap af.

Hoe groot zijn die veranderingen en waar liggen de opportuniteiten nu werkelijk of is de cloud toch eerder een oude wijn verpakt in nieuwe zakken en blijft het business as usual?

Stephan Engelen van C3wave, een consultancy firma die bedrijven begeleidt bij het gebruiken van cloud in hun strategie, zal in een inzichtelijke presentatie meer klaarheid hierover scheppen.

Vervolgens zal Philippe Rogge van Microsoft België & Luxemburg de case toelichten hoe Microsoft omgaat met het veranderde business model en welke ‘value proposition’ het bedrijf naar voor schuift. Daarnaast is er ook een bezoek aan het nieuwe Cloud & Interoperability Center.

Programma

14u30:Ontvangst van de deelnemers
15u00:Verwelkoming door Leuven.Inc
15u15:Cloud Computing: setting the scene
Stephan Engelen, Managing Partner van C3Wave
16u15:Case Microsoft
Philippe Rogge, CEO van Microsoft België & Luxemburg
17u00:Bezoek aan het Cloud & Interoperability Center
17u30:Netwerkmoment met een hapje en een drankje

Praktische aspecten

Datum: woensdag 28 september 2011 (14u30-17u30)
Locatie: Microsoft Cloud & Interoperability Center, zaal Nimbus, Nerviërslaan 85, 1040 Brussel

Deelname

Deelnameprijs: 75 euro (excl. BTW): Leuven.Inc leden - 95 euro (excl. BTW): alle anderen

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 september 2011, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betaling na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen* door een collega. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 
 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us