LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé 'Telenet'


Telenet spitst zich toe op het leveren van breedband, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel. Telenet Solutions, de B2B-divisie van Telenet beschikt over een uitgebreide portfolio van communicatie-, hosting- en securityproducten en -diensten voor bedrijven in België en Luxemburg.

Als telecommunicatiebedrijf hecht Telenet belang aan vernieuwing en ontwikkeling, zoals de voortdurende optimalisering van de huidige toepassingen, de constante uitbreiding van de technologische mogelijkheden en de verbreding van het inhoudelijke aanbod. Een overtuigende marketingaanpak, een creatieve productmix en een performante klantenservice zorgen er mee voor dat Telenet steeds nieuwe doelgroepen kan aanspreken.

Telenet is zich als groeibedrijf ten zeerste bewust van zijn toenemende verantwoordelijkheid binnen de leefgemeenschap. Met een aantal initiatieven is het bedrijf erin geslaagd om zijn ecologische voetafdruk in belangrijke mate te beperken. Bovendien geeft Telenet blijk van een groot maatschappelijk engagement, wat zich niet alleen vertaalt in een sociaal geëngageerd productaanbod, maar ook in de inspanningen van de Telenet Foundation om de digitale kloof tussen de verschillende sociale bevolkingsgroepen verder te dichten.

Eind 2010 telde Telenet in totaal 1.898 medewerkers, die samen een omzet realiseerden van 1,3 miljard euro.
Telenet is opgenomen in de Bel 20-index en noteert op Euronext Brussels.

Telenet heeft na een biedprocedure een aantal exclusieve betaaltelevisierechten van de Belgische voetbalcompetitie voor de komende drie seizoenen kunnen binnenhalen. Ann Caluwaerts, Sr. VP Public Affairs & Media Management, brengt u een blik achter de schermen van het biedproces en de operationele organisatie.

Enkele praktische aspecten

Datum: Donderdag 15 september 2011 (17u00 – 19u30)
Locatie: Telenet, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen 

Programma

16u30:Ontvangst van de deelnemers
17u00:Introductie door Leuven.Inc
17u15:"Sporting Telenet: de weg naar het doel"
Ann Caluwaerts,
Sr. VP Public Affairs & Media Management
18u30:Hapje en tapje
19u30:Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 8 september 2011, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafé's zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.

Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten. 
 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us