LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé 'BEST'


BEST (Belgian Electronic Sorting Technology) is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop, installatie en service van sorteermachines voor de voedings- en niet-voedingsindustrie. De machines van BEST verwijderen vreemde voorwerpen, verkleuringen en/of onregelmatigheden. De optische sorteertechnologieën en innovatieve oplossingen van BEST garanderen kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Dankzij verschillende technologieën (laser, camera, LED, röntgenstralen, of een combinatie van deze) kan BEST allerhande sorteerproblemen oplossen en zorgt ze voor de optimalisering van het eindproduct en/of de verwijdering van onzuiverheden en vreemd materiaal uit een stroom van goed product.

Het bedrijf biedt steeds de laatste sorteertechnologieën aan om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden doorheen de verschillende fases van productie; van het begin van de productielijn tot het verpakte product. Technische vernieuwing en de zoektocht naar nieuwe markten blijven belangrijk. Voor de Recyclage markt biedt BEST oplossingen voor het scheiden van verschillende materialen, zoals metalen, plastiek, organisch materiaal en allerlei elektronisch materiaal, om zo een optimale restwaarde te creëren.

Met een hoofdkantoor in België en vestigingen in Denver, Nederland, Turkije, China, Japan en Spanje is BEST wereldleider in sorteermachines.

Dit jaar mocht BEST voor de tweede maal 'De Leeuw van de Export' ontvangen, een unicum in de geschiedenis.
Paul Berghmans, CEO BEST, leidt ons doorheen het internationalisatieverhaal van BEST en verduidelijkt waarom het bedrijf, na de eerste award in 2005, opnieuw de Leeuw van de Export mag genoemd worden.

Enkele praktische aspecten

Datum: Woensdag 26 oktober 2011 (17u30 – 20u00)
Locatie: Researchpark Haasrode 1622, Romeinse Straat 20, 3001 Leuven

Programma

17u00:Ontvangst van de deelnemers
17u30:Introductie door Leuven.Inc
17u40:"Internationalisatie door innovatie" – Waarom wint Best ‘De Leeuw van De Export 2011?’
Paul Berghmans
, CEO BEST
18u40:Bezoek aan de demo-ruimte
19u00:Hapje en tapje
20u00:Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 19 oktober 2011, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafé's zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.

Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten. 
 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us