LEUVEN MINDGATE

ARGON - FARO 3D meetworkshop


Georganiseerd door ARGON Measuring Solutions.

ARGON Measuring Solutions marktleider in de Benelux op het vlak van leveren van meetdiensten biedt in samenwerking met FARO Benelux B.V., leverancier van draagbare meet- en imaging producten, een gratis workshop 3D-meten aan op donderdag 15 september in de Brabanthal in Leuven.

Het doel van deze workshop is om bezoekers te laten ervaren hoe zij forse tijds- en kostenbesparingen kunnen realiseren door gebruik te maken van draagbare 3D-meetapparatuur. We laten zien hoe onze systemen en diensten kwaliteit verbeteren door betrouwbaarder, eenvoudiger en vooral sneller te meten in iedere productie(omgeving). De inhoud van deze dag ontwikkelden FARO en ARGON in samenwerking met verschillende klanten.

Het event zelf bestaat uit twee dagdelen. In de voormiddag stellen de firma's ARGON en FARO zich voor en krijgen de bezoekers een overzicht van de meetsystemen en -diensten. Dit gebeurt aan de hand van een praktijkcase verzorgd door één van onze klanten, namelijk SABCA. Het tweede gedeelte van de dag bestaat voornamelijk uit productdemonstraties. Hierbij krijgen bezoekers de kans om specifieke vragen te stellen en probleemcases voor te leggen.

Info en registratie

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Evelien Winant op +32 (0)16 380 830. U kunt ook mailen naar evelien.winant@argon-ms.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us