LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé 'ARGON'


Leuven heeft als regio de voorbije 15 jaar een groot aantal bedrijven voortgebracht die internationaal hun stempel hebben gedrukt op het domein van 3D meten. We denken aan Krypton, Metris en Eyetronics. Sinds 2004 is Argon als nieuwe speler op de markt toegetreden, met een duidelijke focus op het ontwikkelen van diensten versus de bestaande technologie-ontwikkelaars.

ARGON levert diensten die bedrijven helpen om de nieuwste technologieën efficiënt in te zetten, of simpelweg om bedrijven de ‘metrologie-kopzorgen’ uit handen te nemen door het aanreiken van outsourcing van 3D kwaliteitsinspectie.
Momenteel is ARGON marktleider in de Benelux en telt 23 medewerkers. De laatste 4 jaar bedroeg de jaarlijkse groei ongeveer 40%. Recent heeft het bedrijf de stap naar de Duitse markt gezet. Bedrijven die ARGON tot haar klanten mag rekenen zijn Audi, TI Automotive, Electrabel, Fluxys, Sabca, Gaz de France, ...

Geert Creemers, oprichter en Managing Director van ARGON, zal tijdens het Ondernemerscafé toelichting geven bij de succesfactoren achter het consistente groeiparcours van ARGON. Visie, durf, lef, maar ook ontwikkeling van nieuwe toepassingen, keuzes van technologie en medewerkers, een unieke bedrijfscultuur en personeelsbeleid, het concept ‘ROVAT’ (Royal Visit Any Time) en een kritische raad van bestuur, ... het zijn enkele van de key-succesfactoren van ARGON.

Enkele praktische aspecten

Datum: Dinsdag 31 januari 2012 (17u00 – 20u00)
Locatie: Technologielaan 9, 3001 Leuven

Programma

17u00:Ontvangst van de deelnemers
17u30:Introductie door Leuven.Inc
17u40:“Diensteninnovatie in 3D Metrologie”
Geert Creemers, oprichter en Managing Director ARGON
18u30:Vraag en antwoord
18u40:Rondleiding
19u10:Hapje en drankje
20u00:Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 januari 2012, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafé's zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.

Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten.  
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us