LEUVEN MINDGATE

Gent BC Business Café – Innovatie in een familiale onderneming, case study Vondelmolen


Al 145 jaar verwent Vondelmolen volgens aloude familierecepten haar klanten met heerlijke peperkoek en peperkoekproducten. Daardoor zijn ze uitgegroeid tot de grootste producent van peperkoek in België. Net als in andere bedrijven is technologie en innovatie de sleutel tot succes.

Wij ontvangen iemand die gedurende een tiental jaren verantwoordelijk was voor het dagdagelijkse bestuur van Vondelmolen en op die manier zijn stempel heeft kunnen drukken op de vooruitgang en het succes van het bedrijf van zijn voorouders. Leo Borms is de geknipte persoon om ons te vertellen hoe belangrijk het is om steeds vooruit te denken en verandering niet te schuwen.

Aan de hand van concrete voorbeelden uit eigen ervaring worden enkele cruciale begrippen van innovatie geïllustreerd. Zo kom je te weten hoe je door ‘out-of-the-box’ te denken ideeën uit andere sectoren kan overnemen en hoe productontwikkeling, HR-beleid en marketingstrategie hand in hand gaan bij een toonaangevend bedrijf in de voedingssector.

Kom op 9 februari naar dit smakelijke Business Café en proef na op de aansluitende netwerkdrink.

Schrijf je nu in via deze link!

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us