LEUVEN MINDGATE

Gent BC Business Café – Raf Stevens: Hoe bouw ik een sterk verhaal als startende onderneming?


Raf Stevens is gepassioneerd door communicatie. Maar er is meer, hij is de eerste corporate storyteller van ons land. Samen met bedrijven gaat hij op zoek naar eerlijke en authentieke communicatie die gladde verkooppraatjes overstijgt en een publiek dus sterk kan raken.

Na een carrière als radiopiraat in zijn jonge jaren, koos hij voor een opleiding marketing, gevolgd door een master in communicatie. Na dertien jaar als ambitieuze carrièreman door het leven te zijn gegaan, gooide hij het over een andere boeg na een speech van wijlen Steve Jobs. Hij ging deeltijds lesgeven aan een hogeschool en kwam zo opnieuw bij zijn oude liefde terecht: storytelling.

Authenticiteit, daar draait het om voor Raf Stevens. Wat begon als een hobby, is intussen uitgegroeid tot een voltijdse bezigheid. Gedaan met ingewikkelde cijfergegevens en moeilijke presentaties om uw boodschap over te brengen. In zijn lezing komt u aan de hand van eenvoudige technieken te weten hoe u een saaie en feitelijk georiënteerde boodschap omturnt tot een inspirerend verhaal dat mensen raakt en aanzet tot actie.

Schrijf je nu in op onze evenementenpagina!

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us