LEUVEN MINDGATE

Summerschool 'Train-the-trainer'


Een opleiding geven die beklijft en die leidt tot een daadwerkelijke gedragsverandering in de professionele praktijk is geen gemakkelijke opdracht. Je kan verschillende uitdagingen tegenkomen zoals ongemotiveerde deelnemers, (een beslissing van bovenaf), een heel diverse groep qua achtergrond en niveau, onderlinge spanningen tussen deelnemers, een heel ingewikkeld thema en slecht weinig tijd om het te behandelen. Uiteindelijk wordt er van de trainer verwacht hier mee om te kunnen en dit alles om te buigen tot een creatief hoogstaand opleidingsprogramma met tastbaar resultaat.
Wat verstaat men precies onder het vak 'training geven'? Hoe leren volwassenen? Hoe bouw ik een opleidingsprogramma op? Hoe begeleid ik mijn groep? Hoe ga ik om met weerstand?
Op deze - en andere - vragen krijgt u een antwoord tijdens de MCR Summerschool 'Train-the-trainer'. Tijdens deze 2 dagen gaat u op interactieve en praktische wijze dieper in op 'het trainer zijn' en alles wat voor, tijdens en na een training kan/moet gebeuren.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us