LEUVEN MINDGATE

Benelux Venture Forum


Stel uw bedrijf voor aan internationale VCs op dinsdag 26 juni 2012


Provinciehuis, Leuven

Het Benelux Venture Forum is een uniek platform dat internationale investeerders in contact brengt met bedrijven uit de Benelux met de bedoeling risicokapitaal aan te trekken. Het Benelux Venture Forum 2012 vindt plaats in het Provinciehuis te Leuven op dinsdag 26 juni en wordt georganiseerd door Europe Unlimited.

Capricorn Venture Partners, Leuven.Inc, imec en KU Leuven Research & Development ondersteunen de organisatie van dit event op actieve wijze.

Het Benelux Venture Forum biedt veelbelovende bedrijven uit de ICT, Life Sciences en Cleantech sector die op zoek zijn naar second round kapitaal de unieke kans om zichzelf te promoten ten opzichte van internationale investeerders en andere toonaangevende spelers uit de bedrijfswereld.

Waarom deelnemen?

  • opportuniteit om uw bedrijf aan een internationaal publiek van investeerders en experten voor te stellen en met hen in gesprek te gaan.
  • deelname is gratis voor de geselecteerde bedrijven
  • netwerking moment met corporate contacten, VCs en groeibedrijven
  • tot 4 one2one meetings met investeerders van uw keuze
  • presentatie Dry-run op maandag 25 juni - bekwame coaches werken met u om u voor te bereiden op uw presentatie de volgende dag
  • visibiliteit via de website en uw Company Profile in de conference binder


De deadline om uw deelname door te geven is uiterlijk 13 april 2012. De 50 meest veelbelovende bedrijven uit de Benelux zullen worden geselecteerd om te presenteren op het Benelux Venture Forum. Tijdens de interactieve Venture Academy op maandag 25 juni zullen ervaren coaches de geselecteerde ondernemers begeleiden bij de voorbereiding van hun presentatie en hen klaarstomen voor meetings en onderhandelingen met investeerders.

Meer informatie:
Voor meer informatie over het event en voor registratie kan u terecht op de website van het Benelux Venture Forum: www.e-unlimited.com/bvf

Sponsors & partners:
Capricorn Venture Partners, Leuven.Inc, imec, K.U.Leuven Research & Development, ibbt, Morgan Lewis

Ondersteund door:
EFRO, Europese Unie, ViA

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us