LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc: najaarsactiviteiten 2012


Geachte [functie] [naam],
Beste [voornaam],

Bij het begin van de vakantieperiode danken wij u allen voor uw talrijke aanwezigheid en enthousiasme op onze activiteiten in het voorjaar.  We hopen dat u via het Leuven.Inc netwerk de voorbije maanden heel wat nieuwe contacten heeft kunnen leggen en ervaringen heeft kunnen delen.

Wij verwijzen u graag door naar onze website waar u steeds een overzicht vindt van de geplande Leuven.Inc activiteiten. Onze bedrijfsleden nodigen wij uit om nieuws en activiteiten via onze site onder de aandacht te brengen en onze jobpagina te gebruiken als extra kanaal om vacatures aan te kondigen.

Hieronder geven wij u alvast een aantal van onze najaarsactiviteiten mee.

Heeft u collega's die interesse kunnen hebben in één van deze sessies, aarzel niet hen onze mail door te sturen.

Zomermail6
Daarnaast zijn nog een aantal andere sessies, visionaire seminaries en ondernemerscafé's in voorbereiding. U wordt hiervan uiteraard op de hoogte gehouden.
 
Indien u een topic heeft waarover u graag een themasessie wil organiseren of indien u uw bedrijf in de kijker wil zetten tijdens een ondernemerscafé, geef ons een seintje en wij werken het verder met u uit!
  
Het team van Leuven.Inc wenst u welverdiende, deugddoende en zonnige vakantiedagen toe en ziet u graag terug in september!
 
Met vriendelijke groeten,
Nicole De Smyter - Suzy Van Meensel - Sandra Neckebroeck

Leuven.Inc | Kapeldreef 60 | B-3001 Leuven | Belgium
Tel: +32 16 40 11 90 | Fax: +32 16 40 81 47 | info@leuveninc.com | http://www.leuveninc.com

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us