LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Management van Innovatieve Groeibedrijven - 'Strategische markt- en klantenpositionering'


In het najaar 2012 vervolgt Leuven.Inc, in samenwerking met KU Leuven R&D, de cyclus “Management van Innovatieve Groeibedrijven”. De verschillende sessies behandelen onderwerpen omtrent het beheren en beheersen van groei binnen innovatieve groeibedrijven die een duurzame concurrentiepositie willen uitbouwen. De sprekers verschaffen nieuwe inzichten in de problemen waarmee deze ondernemingen tijdens hun groeifase worden geconfronteerd en geven tevens aan hoe hiermee om te gaan. Deze reeks richt zich eveneens tot autonome business units binnen grotere bedrijven.

Binnen deze cyclus worden in het najaar 2012 drie sessies georganiseerd rond "Strategische markt- en klantenpositionering".

Meer en meer bedrijven streven een open-deur politiek na en concurreren door buiten de eigen muren kennis en bronnen te vergaren, te koesteren en te raadplegen. Liever dan alles zelf te bedenken, gaan ze in dialoog met klanten, partners en derden om producten en diensten te co-produceren en in de markt te positioneren. Meer en meer bedrijven ontdekken collaboratie, co-creatie en crowdsourcing als een manier om te leren van klanten. 

Organisaties die bewust kiezen voor een ‘Customer intimacy’ strategie stellen hun klant centraal en focussen zich volledig op het kennen van hun klanten en de klantverwachtingen. Ze passen hun producten en diensten aan op basis van hun klantsegmenten.

Hoe bouw je een Customer Intimacy organisatie uit ten opzichte van een Product Leadership of een Operations Excellence organisatie?

Programma en data van de cyclus

Sessie 1: Nieuwe manieren van markt- en klantenbenadering: van collaboratie en co-creatie tot crowdsourcing
Donderdag 18 oktober 2012 (16u-19u)

Spreker: Dr. Marcel Weber, Gastonderzoeker Technische Universiteit Eindhoven en Sr. Consultant, Altuïton Case Eneco - Ingeleid door Toon Diegenant, Co-founder i-Propeller
                        - Christophe Degrez, Algemeen Directeur, Eneco Belgium
 
Sessie 2: Via inzichten in uw klant naar waardecreatie voor uw klant
Donderdag 8 november 2012 (16u-19u)

Spreker: Prof. dr. ir. Koenraad Debackere, Managing Director, KU Leuven R&D
Case KLA-Tencor - Pieter Vandewalle, Sr. Marketing Director, KLA-Tencor/ICOS Division

Sessie 3: Hoe een performante waardegedreven organisatie uitbouwen
Woensdag 12 december 2012 (16u-19u)

Spreker: Prof. dr. Kurt Verweire, Vlerick Leuven Gent Management School
Case Cartagenia - Herman Verrelst, CEO, Cartagenia

Locatie

Sessie 1: Option, Gaston Geenslaan 14, 3001 Leuven (Heverlee) - Opgelet nieuwe locatie!
Sessie 2: KLA-Tencor, Haasrode Research Park 1112, Esperantolaan 8, 3001 Leuven (Heverlee)
Sessie 3: Innovatie- en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven (Heverlee) 
 

Deelname

Deelnameprijs per sessie: 150 euro (excl. BTW): Leuven.Inc leden   -   180 euro (excl. BTW): alle anderen
In deze prijs zijn koffie, broodjes en de documentatiemap inbegrepen
logo-kmo-portefeuille

Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be

Inschrijvingen

Inschrijven voor de volledige cyclus kan tot uiterlijk 11 oktober 2012, inschrijven voor de afzonderlijke sessies kan tot uiterlijk 5 dagen voor de start van de desbetreffende sessie(s). Inschrijven bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).
Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betaling na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen* door een collega. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us