LEUVEN MINDGATE

Open Bedrijvendag bij imec


Op 7 oktober zullen er 35 imec-ambassadeurs klaar staan die je hun persoonlijk verhaal vertellen en je hun werkomgeving laten zien. Het is een unieke gelegenheid om een blik achter de schermen te werpen van dit onderzoeksinstituut. Je zal je anderhalf uur kunnen verplaatsen in het leven op imec als onderzoeker, operator, technieker of manager. 

De imec-ambassadeurs zijn actief in verschillende onderzoeksdomeinen, gaande van computerchips tot zonnecellen en medische toepassingen. Op deze website onder de rubriek ambassadeurs kan je een rondleiding kiezen die aansluit bij jouw interesses. Omwille van het internationale karakter van imec zullen sommige rondleidingen in het Engels gegeven worden. Let hier op bij het maken van je keuze. Een ander aandachtspunt is dat de rondleidingen niet toegankelijk zijn voor kinderen jonger dan 15 jaar. Voor hen worden er kinderactiviteiten voorzien. Deze activiteiten vind je onder de rubriek kids.

Heb je zin om imec te komen bezoeken tijdens de Open Bedrijvendag op 7 oktober 2012? Ga dan snel naar de pagina met de imec-ambassadeurs, maak je keuze en schrijf je in voor een unieke kijk achter de schermen van imec.  U kunt dit alles nog even nalezen op de website.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us