LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc workshop 'Succesvol Projectmanagement'


Deze workshop is VOLZET.  Voor nieuwe data, gelieve ons te contacteren (admin@leuveninc.com)

 

Projectmanagement als managementdiscipline is niet nieuw. Projecten zijn niet nieuw.  Een project kenmerkt zich door een duidelijk begin- en eindpunt, een unieke opzet dat een geheel van samenhangende delen vormt en een duidelijke resultaatsverwachting heeft.

Vandaag de dag voegen we er een nieuwe dimensie aan toe die projectmanagement naar een hoger niveau tilt en daardoor nog succesvoller maakt. Het is meer geworden dan een verzameling van technieken en systemen met planning als maatstaf. Het is een integrale methode om organisaties en medewerkers belangrijke mogelijkheden aan te reiken in het bereiken van hun doelstellingen en mag niet meer ontbreken in de moderne management toolkit. Het stelt organisaties in staat om op degelijke en succesvolle wijze om te gaan met de moderne uitdagingen zoals groei, verandering, overname, herstructurering ...

In deze ééndaagse workshop wordt projectmanagement praktisch benaderd en in verstaanbare taal, gelinkt aan uw werkgebied.  De hefboom en steunpunten voor deze praktijkgerichte workshop komen van Ten Gevers en Tjerk Zijlstra en benaderen elementen vanaf de basis tot en met het effectief leiden en succesvol afronden van projecten.
Deze methodische aanpak brengt u een praktisch inzicht in de opbouw, structuur en het verloop van een project en biedt u hiermee mogelijk nieuwe en succesvolle visies op de benadering en uitvoering van uw projecten en het projectmatig denken in uw organisatie. U kan meteen de volgende dag aan de slag met succesvol projectmanagement en het verschil gaan maken!

Enkele krachtlijnen van deze workshop:

  • Kenmerken van projectmatig werken
  • De principes van projectmanagement
  • Een project voorbereiden, opdelen en faseren en inrichten
  • Plannen, begroten, risico's inschatten, de voortgang bewaken en de afsluiting
  • Werken met een projectteam en een sterke start maken
  • De projectomgeving en haar actoren in kaart brengen
  • Afspraken maken en onderhandelen
  • Een team leiden en op de rit houden
  • Communicatie, overleg, conflicthantering

Doelgroep

Deze workshop is specifiek gericht op: beginnende project managers of personen die regelmatig projecten coördineren maar geen specifieke project management opleiding genoten hebben. 

Begeleider

Tijdens deze ééndaagse meereffecttraining worden de concepten van projectmanagement uitgewerkt door José Hendrikx, oprichter van Straight Business Partners.

Praktische aspecten

Datum: donderdag 28 februari 2013 (09u30 - 17u00)
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60 (Celestijnenlaan 200 voor GPS gebruikers), 3001 Leuven (Heverlee)

Programma

09u15: Ontvangst van de deelnemers
09u30: Welkom door Leuven.Inc
09u40: Start workshop - deel 1
13u00: Lunch pauze
13u45: Start workshop - deel 2
17u00: Einde workshop

Deelname

Deelnameprijs: 395 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 495 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 8 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 februari 2013, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Om een hoge graad aan interactiviteit binnen deze workshop toe te laten, wordt het deelnemersaantal beperkt. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us