LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc praktijksessie 'Interviewtraining'


Tijdens de themasessie ‘Efficiënt omgaan met de pers’ van maandag 26 november 2012, werden al enkele praktische tips gegeven rond het optimaal laten verlopen van een interview met journalisten van de schrijvende pers.

Voor wie zich echter verder wil voorbereiden op het geven van interviews, organiseren we graag samen met Frank De Graeve (expert in mediarelaties bij Quadrant Communications en voormalig journalist) een korte praktijksessie ‘Interviewtraining’.

Tijdens deze korte individuele oefensessie (maximum 1 uur per persoon) kan u ervaren op welke manier een interview met een journalist verloopt en wat voor u persoonlijk aandachtspunten zijn om een dergelijk interview vlot en efficiënt te laten verlopen. 

Hoe is deze individuele oefensessie (50 minuten) opgebouwd?

  • Tijdens de eerste 15 à 20 minuten neemt Frank De Graeve een interview van u af. Dat interview wordt opgenomen op video.
  • Tijdens de daaropvolgende 30 minuten wordt het interview samen met u geëvalueerd (aan de hand van de videobeelden) en krijgt u nuttige tips om uw interviews met journalisten van de schrijvende pers te optimaliseren.

Enkele praktische aspecten

Datum: dinsdag 22 januari 2013
Timing: Er kunnen individuele oefensessies van 50 minuten ingeboekt worden tussen 10 en 18 uur.
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven (Heverlee)

Gelieve ons bij inschrijving alle voor u mogelijke tijdsslots van 1 uur tussen 10 en 18 uur door te geven.  Wij bevestigen u zo snel mogelijk het aan u toegewezen tijdsslot.

Deelname

Deelnameprijs: 250 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 295 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 14 januari 2013, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met het aan u toegewezen tijdsslot en een routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us