LEUVEN MINDGATE

Gent BC Business Café – IPEM, Hoe wetenschap en muziek elkaar vinden


Op dit Business Café nemen we jullie mee naar het IPEM, het Instituut voor Psychoacustica en Elektronische Muziek. Dit onderzoekscentrum werkt vooral aan een wetenschappelijke onderbouw voor de culturele en creatieve sector en legt de nadruk van het onderzoek op hoe mensen met muziek omgaan en hoe geavanceerde nieuwe technologieën hiertoe kunnen bijdragen.

IPEM 1

We krijgen een unieke inkijk in hoe muziek en wetenschap hand in hand gaan en via een aantal demo’s worden de verschillende onderzoeksthema’s voorgesteld. Hoe ga je muziek en beweging gaan combineren? Hoe zit het met sociale interactie op basis van muziek en hoe kan je multimediale dataverwerking inzake muziek zien?

IPEM 2

Word alvast geïnspireerd door de talloze toepassingen en neem zelf misschien deel aan een muzikaal experiment! Zit je in de creatieve sector en wil je bepaalde ideeën aftoetsen met de wetenschappers dan ben je op het Business Café zeker op de juiste plaats.

Inschrijven kan hier: http://www.gentbc.be/event-detail/gent-bc-business-cafe-ipem-hoe-wetenschap-en-muziek-elkaar-vinden/

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us