LEUVEN MINDGATE

Netwerken vandaag: the best of both worlds


Graag brengen wij u op de hoogte van de volgende forumavond, een organisatie van Alumni ingenieurs K.U.Leuven (afgestudeerde ir. Leuven) en Leuven.Inc:

Krijgt u ook talrijke (elektronische) uitnodigingen om deel te nemen aan LinkedIn, MySpace, Facebook of face-to-face netwerkactiviteiten? Bent u ook zo iemand die zijn of haar profile met veel zorg opbouwt of gelooft u helemaal niet in dat soort netwerken?

Tijdens deze forumavond bekijken we op welke manier 'netwerken' het sociaal en economische leven doordringt. Er gaat immers geen dag voorbij zonder dat we spreken van ons netwerk of het netwerk. Hoe belangrijk zijn deze electronische en menselijke netwerken dan wel? Hoe bouwt u ze uit en hoe onderhoudt u ze? En hoe ontdekt u de kracht van een netwerk?

We hebben enkele mensen uitgenodigd voor een gesprek. Zij tonen vanuit hun persoonlijke ervaring de hoge toegevoegde waarde van een netwerk voor uw job en uw relaties. Bovendien zullen zij praktische en zinvolle bedenkingen geven, waarna u door gerichte vragen kan participeren in het debat.

Na het debat kan u de discussie verder zetten tijdens de receptie in de salons van het kasteel.

Sprekers
- Jan Vermeiren, zaakvoerder Networking Coach en auteur van 'Let's Connect' en ' Hoe LinkedIn nu echt gebruiken'
- Martin Hinoul, Business Development Manager K.U.Leuven en auteur van 'Ik netwerk, jij netwerkt'

Enkele praktische aspecten
Datum: dinsdag 17 maart 2009 (19u30-21u30)
Locatie: Thermotechnisch Instituut (auditorium 01.02), Kasteelpark Arenberg 41, 3001 Leuven

Programma
De ontvangst van de deelnemers plannen we vanaf 19u10. Afsluiting wordt voorzien omstreeks 21u30 met een drankje en mogelijkheid tot netwerking.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us