LEUVEN MINDGATE

Innovatief denken op alle niveaus


In het voorjaar van 2009 organiseert Leuven.Inc samen met Cevora en ondersteund door Innovatiecentrum Vlaams-Brabant een reeks themasessies rond 'Innoveren kan u leren'. Deze modules willen sensibiliseren en praktische tools aanreiken. Ze beogen inzicht te geven in een aantal specifieke domeinen, die elk cruciaal zijn voor een succesvolle innovatiecultuur.

Om een maximaal resultaat te halen, moet het innovatievermogen in uw onderneming doorheen het hele bedrijf aanwezig zijn, en niet alleen in de afdeling 'R&D'.

In deze eerste opleidingsessie onderzoeken we welke bedrijfscultuur innovatie stimuleert. We bekijken hoe we als onderneming onze cultuur kunnen laten evolueren naar een dergelijke innovatievriendelijke omgeving.
We bespreken dit thema zowel methodisch, op basis van kwalitatief academisch onderzoek, als praktisch aan de hand van concrete cases en technieken.

Uw docent:
Jens Pas
is industrieel ingenieur elektronica en heeft een internationaal MBA-diploma. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven.

In 2000 startte hij de onderneming I2B op, met als doel bedrijven te helpen bij het verhogen van hun innovatief vermogen.

Tweede en laatste module in deze reeks:
- 26/05:
Kennismanagement als motor voor innovatie met Luk Dewulf

Waar en wanneer
Innovatie- & Incubatiecentrum- Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us