LEUVEN MINDGATE

There is no future without imagination


Stichting BiELAt (Business in the Eindhoven-Leuven- Aachen triangle) organiseert op 28 mei 2009 'The Art of Imagination'. Hét jaarlijkse netwerkcongres waar ondernemers en beleidsmakers uit de ELAt-regio elkaar ontmoeten. Plaats van handeling: het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Met keynotes van Josephine Green (Senior director Social Innovation, Philips Design), Vicente Todoli (directeur Tate Modern London), Hugh Hudson (filmregisseur), Gerlach Cerfontaine (hoogleraar Innovatiemanagement Euregio aan de Universiteit van Maastricht) en Luc Soete (directeur UNU-MERIT).

The Art of Imagination gaat over de rol van verbeelding bij innovatie en het creëren van nieuwe kansen. Immers: 'Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal' (Albert Einstein). Verbeelding is van alle tijden en staat aan het begin van het creatieve proces. Juist door ons vermogen om te verbeelden zijn de grootste ontdekkingen gedaan.

Het congres biedt een inspirerende visie over hoe verbeelding kan bijdragen aan business opportunities. Daarnaast tonen de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) en de Limburgse Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij (LIOF) concrete voorbeelden op het gebied van Lifestyle & Leisure, Healthcare & Wellbeing, Energy & Environment and Safety & Security. Concepten waarin ondernemers uit de technologische en creatieve sector samenwerken.
The Art of Imagination biedt u dé gelegenheid om ideeën op te doen én om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Met een tot de verbeelding sprekend netwerk diner dat alle zintuigen prikkelt. En met professionele netwerkbrokers uit de ELAt-regio om u echt de netwerkkansen te bieden die u zoekt.

Meer informatie en inschrijving: www.bielat.eu

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us