LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc wenst u welverdiende, deugddoende en zonnige vakantiedagen toe


Het Leuven.Inc netwerk brengt entrepreneurs, onderzoekers, starters, high-tech groeibedrijven en hun business partners samen tijdens themasessies, seminaries en workshops om kennis en ervaringen te delen.

Bij het begin van de vakantieperiode kijken wij met plezier terug naar onze succesvolle voorjaarsactiviteiten en geven u al graag een blik op enkele van onze najaarsactiviteiten.

Daarnaast zijn nog een aantal andere sessies, visionaire seminaries en ondernemerscafés in voorbereiding.

Indien u een topic heeft waarover u graag een themasessie wil organiseren of indien u uw bedrijf in de kijker wil zetten tijdens een ondernemerscafé, geef ons een seintje en wij werken het verder met u uit!

Wij verwelkomen u alleszins graag op onze komende activiteiten. Bij toetreding tot het Leuven.Inc netwerk kan u deelnemen aan voordeeltarieven. Als bedrijfslid geniet u zelfs van extra visibiliteit doordat u bedrijfseigen nieuws, activiteiten en jobs via onze site onder de aandacht kunt brengen.

Bij aansluiting als lid, geniet u ook van deze privileges!

Meer info over het lidmaatschap kan u steeds hier vinden of aanvragen via admin@leuveninc.com.

Het team van Leuven.Inc wenst u welverdiende, deugddoende en zonnige vakantiedagen toe en ziet u graag terug op één van de volgende activiteiten!

Met vriendelijke groeten,

Nicole De Smyter - Suzy Van Meensel - Sandra Neckebroeck

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us