LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc themasessie 'Meten, weten en resultaten halen'


Temidden de drukte inherent aan het dagelijkse bedrijfsleven en de product- en marktontwikkeling, sluimert het gevaar dat men onvoldoende zicht behoudt op een aantal kritische parameters inzake performantie van de onderneming en haar  werknemers. Binnen deze sessie wordt het begrip ‘Balanced Scorecard’ geintroduceerd en wordt uitgelegd hoe dit kan gebruikt worden als een hulpmiddel voor strategische prestatiemeting.

De sprekers tonen aan hoe een bedrijfsstrategie aan de hand van de 'Balanced Scorecard' kan vertaald worden in een aantal kritische parameters op het functionele niveau, het niveau van de business unit en het bedrijfsniveau. Tevens wordt besproken hoe beslissingsnemers binnen de onderneming een 'Balanced Scorecard' benadering kunnen aanwenden om strategische overwegingen te vertalen in concrete acties.

Enkele praktische aspecten

Datum: dinsdag 22 oktober 2013 (14u00-18u00)
Locatie: Park-Inn Hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Kessel-Lo - Suggestie parking: "Parking Station" (Martelarenlaan)

Programma

14u00: Ontvangst van de deelnemers
14u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
14u40: "Performantie meten, weten en resultaten halen"
Geert Scheipers, Partner Delaware Performance Management
16u30: Korte pauze
17u00: "Bedrijfscase P&V Elektrotechniek"
Raf Hustinx, CFO P&V Elektrotechniek
17u40: Vraag en antwoord
18u00: Afsluiting met een hapje en een drankje
 

Deze sessie is ook een onderdeel binnen de Innovatieacademie 'Innovate or Die'. Inschrijvingen hiervoor zijn echter afgesloten.

De Innovatieacademie 'Innovate or Die' richt zich naar bedrijfsleiders en werknemers van kmo's en go's waaronder ook vzw's, voor elke sector, voor elke uitdaging.
Binnen deze opleidingsreeks krijgt u antwoord op al uw vragen in verband met toekomstgericht ondernemen. Ze vormt ook een ideaal platform om van gedachten te wisselen met experts ter zake én met collega-ondernemers die voor gelijkaardige uitdagingen staan.

De Innovatieacademie 'Innovate or Die' bestaat uit 7 sessies. Inschrijving kan via deelname aan minimum 5 sessies, en dit aan de uitzonderlijke prijs van 75 euro (excl. BTW) per sessie.

Innovatieacademie_logoklein


Deelname

  • Deelnameprijs voor deze sessie: 150 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 180 euro (excl. BTW): alle anderen. Deze sessie komt in aanmerking voor tussenkomst van KMO-portefeuille
 logo-kmo-portefeuille
Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
 


Inschrijven voor deze sessie

Inschrijven voor deze sessie kan tot uiterlijk 15 oktober 2013, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Inschrijvingen voor de Innovatieacademie 'Innovate or Die' zijn afgesloten

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us