LEUVEN MINDGATE

Innovatief denken op alle niveaus


Leuven.Inc organiseert i.s.m. Cevora en ondersteund door Innovatiecentrum Vlaams Brabant een reeks themasessies rond 'Innoveren kan u leren'.
Deze modules van een halve dag willen sensibiliseren en praktische tools aanreiken. Ze beogen inzicht te geven in een aantal specifieke domeinen, die elk cruciaal zijn voor een succesvolle innovatiecultuur.

Een tweede sessie in deze reeks wordt gepland op donderdag 10 april 2008 'Innovatief denken op alle niveaus'.

Om een maximaal resultaat te halen, moet het innovatievermogen in uw onderneming doorheen het hele bedrijf aanwezig zijn, en niet alleen in de afdeling 'R&D'.

In deze opleidingsessie onderzoeken we welke bedrijfscultuur innovatie stimuleert. We bekijken hoe we als onderneming onze cultuur kunnen laten evolueren naar een dergelijke innovatievriendelijke omgeving. We bespreken dit thema zowel methodisch, op basis van kwalitatief academisch onderzoek, als praktisch a.h.v. concrete cases en technieken.

Uw docent: Jens Pas is industrieel ingenieur elektronica en heeft een internationaal MBA-diploma. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven.
In 2000 startte hij de onderneming I2B op, met als doel bedrijven te helpen bij het verhogen van hun innovatief vermogen.

Zijn uiteenzetting wordt ondersteund door een bedrijfscase van Jan De Ville (CEO Dolmen).

Programma:
De verwelkoming van de deelnemers wordt voorzien vanaf 15u30, de start van de sessie om 16u00. Het einde plannen we omstreeks 20u00.

Er zal een pauzemoment met broodjes worden voorzien.

Praktische aspecten:
Datum: donderdag 10 april 2008
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Ter informatie:
Andere modules in deze reeks:
• 4/03: Via een gericht personeelsbeleid naar innovatie en creativiteit met Jos Haverals (aangevuld met een bedrijfscase)
• 6/05: Kennismanagement als motor voor innovatie met Luk Dewulf

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us