LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé:Ortec: een gepersonaliseerde innovatie


Ortec werd in 1988 opgericht met als doel de patiënt te helpen hun handicap zo goed mogelijk te overwinnen en actiever en vrijer door het leven te gaan. In de eerste plaats gebeurt dit door het maken van kwalitatieve en artisanale prothesen, orthesen en andere hulpmiddelen, waarbij hoofdzakelijk wordt uitgegaan van de individuele behoeften van iedere patiënt. Essentieel hierbij is de individuele aanpassing, een perfecte kwaliteit en oog voor detail. Computertechnologie maakt het mogelijk om nog nauwkeuriger de vorm te vervaardigen waarop de prothesen en orthesen uiteindelijk worden gemaakt.

Daarnaast tracht men ook hulp te bieden buiten het strikte productieproces. Via deelname aan evenementen, organisatie van eigen activiteiten en sponsoring, tracht Ortec een steentje bij te dragen aan een betere maatschappelijke integratie.

Vandaag telt het bedrijf 150 werknemers, verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Deze groei werd o.a. verwezenlijkt door acquisities, maar vooral door interne groei en constante innovatie, inspelend op concrete behoeften in de markt. Ervaring, kennis, technologie en een kwaliteitsvolle service worden ter beschikking gesteld van de patiënten ter verhoging van hun individuele vrijheid.

Tijdens dit ondernemerscafé gaat Diederik Jacobs dieper in op de concrete groeistrategieën van de onderneming en licht hij toe hoe door kwalitatieve service en technologische innovatie voortdurend gestreefd wordt naar unieke producten die mensen met een handicap een zo groot mogelijke vrijheid kunnen verschaffen.

Praktische informatie en inschrijvingsmodaliteiten
Datum: donderdag 22 mei 2008 (18u00 - 21u00)
Locatie: Ortec, Researchpark Zone 2, Interleuvenlaan 60, 3001 Leuven (Heverlee)

Programma
• 18u00: ontvangst deelnemers
• 18u30: introductie door Leuven.Inc
• 18u40: Groei door innovatie en kwalitatieve service door Diederik Jacobs
• 19u40: Vraag en antwoord
• 20u00: afronding met een hapje en een tapje
• 21u00: einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us