LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé: Telemis


Telemis is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de commercialisering van softwaresystemen voor medisch beeldbeheer. De productlijn PACS Telemis-Medical biedt aan ziekenhuizen, klinieken en privé radiologiekabinetten de mogelijkheid om naar een volledig filmloze omgeving over te schakelen, en dus enkel nog met digitale beelden te werken op beeldscherm, op CD-ROM of via publicatie op het internet. Het systeem is vandaag in meer dan 100 zorginstellingen in verschillende Europese landen zoals België, Frankrijk en Italië operationeel.

Telemis is een spin-off van de UCL en heeft als missie technologische multimedia oplossingen aan te reiken en draagt daarbij 3 waarden hoog in het vaandel: 'Innovation, Integration & Involvement'. Telemis biedt standaard soft- en hardwarepakketten, customization en consulting aan. Telemis heeft vanaf 2005 haar aanwezigheid in Frankrijk versterkt met de acquisitie van de firma Electrom SAS. Sinds de overname telt de Telemis groep 32 werknemers. Om haar positie op de internationale markt te versterken, worden nieuwe vestigingen in andere Europese landen overwogen.

Tijdens dit Ondernemerscafé zal Stephane Ketelaer, stichter en CEO van de Telemis Groep, dieper ingaan op de ontwikkeling en de implementatie van het internationalisatieproces van de Telemis Groep.

Enkele praktische aspecten
Datum: dinsdag 23 september 2008 (18u00 - 21u00)
Locatie: Telemis, Avenue A. Fleming 12, 1348 Louvain-la-Neuve

Programma
- 18u00: ontvangst deelnemers
- 18u30: introductie door Leuven.Inc
- 18u40: Ontwikkeling en implementatie van het internationalisatieproces - Stephane Ketelaer
- 19u40: Vraag en antwoord
- 20u00: afronding met een hapje en een tapje
- 21u00: einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us