LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc workshop 'Effectief leiderschap'


Wat is uw leiderschapsstijl?  Waar wilt u naartoe, en hoe kan u daar komen?
Inzicht is een belangrijk onderdeel bij het beantwoorden van deze vragen – inzicht in uzelf en uw voorkeuren op gebied van leiderschap.

Dit inzicht is precies wat de Insights Discovery methode managers biedt: via een online vragenlijst die u voor de workshop invult, wordt uw persoonlijk Insights Profiel opgesteld, een gedetailleerd persoonlijk verslag van ten minste 20 pagina's.  Via dit profiel en een eenvoudig kleurensysteem komen uw persoonlijke kwaliteiten en groeimogelijkheden op een samenhangende wijze in beeld, en leert u als manager uw leiderschapsvoorkeuren op een toegankelijke, positieve manier kennen.

Dit profiel is de basis van een intensieve ervaringsworkshop, waar u onder begeleiding van de coach en via reflecties in kleine groep aanwijzingen krijgt hoe u uw leiderschapscompetenties gericht verder kan ontdekken en ontwikkelen. Met nieuwe niveaus van effectiviteit en communicatie, betere teamprestaties en een positievere en productievere werkomgeving als gevolg.

Uw persoonlijke 20-pagina Insights Profiel bevat:

  • een basishoofdstuk met uw stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde types en suggesties voor ontwikkeling
  • een specifiek hoofdstuk 'Management' dat u gericht laat kijken naar uw eigen managementstijl en voorkeur voor leiderschapsstijl, naar de behoeften van uw medewerkers en werkomgeving

Na het volgen van deze workshop bent u in staat om:

  • het verschil tussen leiderschap en management te herkennen
  • zelfinzicht te krijgen in uw eigen persoonlijke leiderschapsstijl (wat zijn mijn sterktes, wat zijn mijn zwaktes)
  • inzicht te krijgen in het effect van uw stijl van leidinggeven op anderen
  • mogelijke valkuilen van uw eigen gedrag
  • de verschillen in persoonlijkheidsvoorkeuren te herkennen, en verbinding te verkrijgen tussen de verschillende stijlen om samenwerking met anderen te optimaliseren

Doelgroep

Deze workshop is specifiek gericht op leidinggevenden en managers.

Begeleider

Tijdens deze ééndaagse workshop worden de concepten uitgewerkt door Ivie Cardinaels, gecertificeerd Insights trainer en zaakvoerder van Visionata.

Praktische aspecten

Datum: woensdag 11 maart 2015 (09u30 - 17u30)
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60 (Celestijnenlaan 200 voor GPS gebruikers), 3001 Leuven (Heverlee)

Programma

09u15: Ontvangst van de deelnemers
09u30: Welkom door Leuven.Inc
09u40: Start workshop - deel 1
13u00: Lunch pauze
13u30: Start workshop - deel 2
17u30: Einde workshop

Deelname

Deelnameprijs: 550 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 650 euro (excl. BTW): alle anderen
De prijs bevat werkboek en materiaal, uw 20-pagina dik persoonlijk Insight profiel ter waarde van 150 euro waarmee tijdens de sessie aan de slag wordt gegaan, koffiebreaks en een broodjeslunch.
 logo-kmo-portefeuille Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 8 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 4 maart 2015, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Om een hoge graad aan interactiviteit binnen deze workshop toe te laten, wordt het deelnemersaantal beperkt. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us