LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc themasessie 'Brave new world: Hoe veilig zijn mobiele gebruikers en hun apps?'


De grenzen van het kantoor, de werkruimte en het bedrijf vervagen volledig. Waar er vroeger een duidelijk onderscheid was tussen wat binnen het bedrijf op het interne netwerk gebeurde en de buitenwereld, is de perimeter nu volledig verdwenen.
Medewerkers werken, raadplegen data, communiceren van om het even waar met een brede waaier aan types toestellen. Ook qua toepassingen zit de eindgebruiker in de driver's seat en prefereert hij apps al dan niet in de cloud of andere wolken.

Maar wat zijn de gevolgen op het vlak van veiligheid van deze mobilisatie?  Zijn al die mobiele toestellen lekke mandjes? En zijn al die coole apps wel veilig? Wat zijn de gevolgen voor mijn privacy? Waar moet ik rekening mee houden in mijn eigen apps?

In een interactieve sessie illustreren we de verschillende beveiligingsrisico's hands-on op een bevattelijke manier en zoeken we een oplossing voor hoe het wel veilig kan.

Enkele praktische aspecten

Datum: woensdag 11 februari 2015 (14u30-17u10)
Locatie: Innovatie- en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60 (Celestijnenlaan 200 voor GPS gebruikers), 3001 Leuven (Heverlee)

Programma

14u00: Ontvangst van de deelnemers
14u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
14u40: De verschillende beveiligingsrisico’s van mobiele toepassingen
Jan Guldentops, CEO BA
16u00: Pauze
16u20: Hoe kan het veiliger? Oplossingen en aanpak
Ulrik Van Schepdael, Founder Mobco
16u50: Vraag en antwoord
17u10: Afsluiting met een hapje en een drankje

Deelname

- 120 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc
- 180 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 3 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 5 februari 2015, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us