LEUVEN MINDGATE

Innovatief denken op alle niveaus


In de reeks themasessies rond 'Innoveren kan u leren', een organisatie van Leuven.Inc en Cevora, ondersteund door Innovatiecentrum Vlaams Brabant, brengen wij u graag op de hoogte van de organisatie van de tweede themasessie in deze cyclus op donderdag 6 november 2008.

Deze modules willen sensibiliseren en u praktische tools aanreiken. Ze beogen inzicht te geven in een aantal specifieke domeinen, die elk cruciaal zijn voor een succesvolle innovatiecultuur.

Themasessie 2: Innovatief denken op alle niveaus (6 november 2008)

In deze module onderzoeken we welke bedrijfscultuur innovatie stimuleert. We bekijken hoe we als onderneming onze cultuur kunnen laten evolueren naar een dergelijke innovatievriendelijke omgeving.
We bespreken dit thema zowel methodisch, op basis van kwalitatief academisch onderzoek, als praktisch aan de hand van concrete cases en technieken.

Uw docent: Jens Pas is industrieel ingenieur elektronica en heeft een internationaal MBA-diploma. In 2000 startte hij de onderneming I2B op, met als doel bedrijven te helpen bij het verhogen van hun innovatief vermogen.

Enkele praktische aspecten
Datum: donderdag 6 november 2008
Verwelkoming: 15u30 - einde 20u00
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us