LEUVEN MINDGATE

PITCH and PIZZA


Ben je een jonge ondernemer of heb je de ambitie om een eigen business op te richten? Heb je een innovatief idee voor een start-up project maar twijfel je nog om de volgende stap te zetten? Grijp deze kans om je idee te komen pitchen en feedback te krijgen van een professionele jury! Of profiteer van de interessante netwerkmogelijkheden.

Om een kwaliteitsvolle pitch te geven heb je nood aan oefening, veel oefening. PITCH and PIZZA, aangeboden door Young Prozzz en iMinds, biedt je het perfecte platform om jouw pitching skills te trainen én te verbeteren.
Ik schrijf me in!

Voor wie?

Of je nu enkel een idee hebt, of al een uitgebreid businessplan, iedereen is welkom om zijn pitch te oefenen. Let op: we voorzien 6 plaatsen om te pitchen. First come, first serve!
Niet iedereen die aanwezig is hoeft te pitchen. Je kan ook gewoon komen netwerken met potentiële business partners of investeerders, luisteren naar de pitches van anderen en tips opdoen van de feedback. You’ll leave inspired!

Wat en hoe?

Jouw pitch duurt max. 5 minuten, visuele ondersteuning is toegestaan. Daarna zal een professionele jury van Limburgse experts jou feedback geven op criteria als o.m. innovativiteit van het idee, potentiële marktwaarde en uitvoering van de pitch. De beste pitcher van die avond krijgt extra promotie voor zijn of haar idee met een interview/artikel op de website van Young Prozzz.

Jury

Patrick Van Loij (Co-founder 'Start it @ kbc')
Ingrid Willems (Entrepreneur in Residence @ FIWARE - iMinds)
Peter Dedrij (Business Development Manager @ Flanders Drone Valley)
Jan De Meester (CEO @ Guerdons, Board Member @ Mobile Vikings, Serial Entrepreneur)

Onze eerste editie van Pitch & Pizza was een groot succes. Lees meer en bekijk de foto's

Timing

  • 18:00 Ontvangst met drankjes
  • 18:45 Keynote door Geert Houben van Cubigo
  • 19:00 Start Pitches
  • 20:00 Gratis pizza, drank en netwerk!

 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us