LEUVEN MINDGATE

Connect Event: IMEC's doorbraken in het onderzoek naar de slimme mobiele telefoon


Leuven.Inc, DSP Valley en IMEC nodigen u uit om kennis te maken met IMEC's doorbraken in het onderzoek naar de slimme mobiele telefoon op donderdag 1 maart (van 18u00 tot 21u00 in Leuven).

IMEC doet onderzoek naar de basistechnologieën die nodig zijn voor de multi-mode-multimedia-gsm van de toekomst. Dit omvat de technologieën voor het radiogedeelte en de digitale baseband die nodig zijn voor een flexibele draadloze communicatie voor zowel in huis als cellulaire en broadcast verbindingen, voor multimediacodering met ondersteuning van meerdere standaarden en beeldresoluties en voor een optimaal gebruikscomfort met lange batterijduur.

De 'International Solid-State Circuits Conference' (ISSCC) is wereldwijd het belangrijkste forum voor de presentatie van de nieuwste verwezenlijkingen op gebied van geïntegreerde schakelingen en systemen-op-chip. Voor ISSCC 2007, van 11 tot 15 februari in San Francisco, zijn niet minder dan 6 presentaties van IMEC geselecteerd die betrekking hebben op technologieën voor de toekomstige mobiele telefoons.

Kom deze en andere doorbraken bekijken op 1 maart in Leuven bij IMEC. De inleiding bij de demo's licht de behaalde resultaten en knelpunten toe en vergelijkt deze met de huidige stand van de techniek. Bij de demo's kan u uitgebreid van gedachten wisselen met onderzoekers en met collega's uit andere Vlaamse en Nederlandse bedrijven.

Programma
- 17u30: Ontvangst deelnemers
- 18u00: Verwelkoming door Leuven.Inc
- 18u10: Inleidende presentatie over de demo's - Stephane Donnay (IMEC)
- 18u50: Vraag en antwoord
- 19u00: Demo's van de verschillende ontwikkelingen
Informele netwerkmogelijkheid met hapje/drankje aangeboden door IMEC
- 21u00: Einde van het evenement

Praktische details:
Datum: donderdag 1 maart 2007 (18u00 tot 21u00)
Locatie: IMEC auditorium, Kapeldreef 75, 3001 Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us