LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc themasessie 'Meten, weten en resultaten halen'


Temidden de drukte inherent aan het dagelijkse leven en de snel wijzigende trends in de omgeving, sluimert het gevaar dat men onvoldoende zicht behoudt op een aantal kritische parameters inzake performantie van de organisatie en haar werknemers. Binnen deze sessie wordt het begrip ‘Balanced Scorecard’ geïntroduceerd en wordt uitgelegd hoe dit kan gebruikt worden als een hulpmiddel voor strategische prestatiemeting.

De sprekers tonen aan hoe een corporate strategie aan de hand van de 'Balanced Scorecard' kan vertaald worden in een aantal kritische parameters op het functionele niveau, het niveau van de afdelingen en het organisatieniveau. Tevens wordt besproken hoe beslissingsnemers binnen de organisatie een 'Balanced Scorecard' benadering kunnen aanwenden om strategische overwegingen te vertalen in concrete acties.

Enkele praktische aspecten

Datum: Woensdag 2 maart 2016 (14u00-18u00)
Locatie: Innovatie- en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60 (Celestijnenlaan 200 voor GPS gebruikers), 3001 Leuven (Heverlee) 

Programma

14u00: Ontvangst van de deelnemers
14u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
14u40: Performantie meten, weten en resultaten halen
Geert Scheipers, Partner Delaware Performance Management
16u30: Korte pauze
17u00: Jessa ziekenhuis: van strategie tot realisatie
Yves Breysem, Algemeen directeur Jessa Ziekenhuis
17u40: Vraag en antwoord
18u00: Afsluiting met een hapje en een drankje
 

Deelname

  • Deelnameprijs voor deze sessie: 150 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 180 euro (excl. BTW): alle anderen. Deze sessie komt in aanmerking voor tussenkomst van KMO-portefeuille
 logo-kmo-portefeuille
Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be. Bij aanvraag geeft u 4 opleidingsuren in.
 


Inschrijven voor deze sessie

Inschrijven voor deze sessie kan tot uiterlijk 24 februari 2016, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Annulatie is niet mogelijk. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us