LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé: Een vooruitblik in society- en technology trends


Gastbedrijf NXP Semiconductors

Locatie: Interleuvenlaan 80, 3001, Leuven (gebouw D)

NXP Semiconductors staat voor een decennialange traditie in ontwikkeling en innovatie. Initieel onder de vleugels van Philips maar vanaf 2006 als zelfstandige onderneming heeft NXP onvoorwaardelijk gekozen om het 'Innovatiecentrum Leuven' te betrekken in de bedrijfsstrategie. Jaarlijks besteedt NXP 20 percent van de omzet aan R&D in verschillende domeinen zoals mobiele communicatie, beveiliging, gezondheid en entertaintment.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat NXP-technologie een aanzienlijke impact heeft op de wereld rondom, tussen en in ons, vandaag én morgen.

Na verwelkoming en algemene positionering van NXP Semiconductors door Jos Raets (General Manager),zal John Schmitz (VP & Manager Process Technology Lab) tijdens dit café een tipje van de sluier lichten.
We worden ingewijd in de mogelijkheden van NXP-innovaties voor de toekomst en hun impact op wereldwijde trends als energietekort, vergrijzing, medische vooruitgang en steeds snellere informatieoverdracht.

Programma
- 18.00u: Ontvangst deelnemers
- 18.30u: Verwelkoming door Leuven.Inc
- 18.40u: 'NXP Semiconductors: het innovatiecentrum in Leuven', Jos Raets (General Manager)
- 19.00u: 'De impact van innovatieve technologie op de wereld en haar ontwikkelingen voor de toekomst', John Schmitz (VP & Manager Process Technology Lab)
- 20.00u: Afronding met een hapje en tapje
- 21u00: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us