LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé LMS - Siemens Industry Software


De succesvolle doorgroei van LMS International als het “Simulation & Test Solutions” Business Segment bij de PLM marktleider Siemens.

Sinds de overname eind 2012 door Siemens, maakt LMS International (LMS) deel uit van één van de marktleiders voor PLM toepassingen (toepassingen die de digitalisering mogelijk maken van de ganse “product life cycle”, van concept, over design en productie, tot opvolging in gebruik van het product).

Binnen Siemens PLM werd LMS bij de overname het “Simulation & Test Solutions” Business Segment, waar enerzijds de LMS Simulatie en Test software en systemen verder ontwikkeld worden, en waar anderzijds ondertussen ook alle Simulatie toepassingen van Siemens PLM ondergebracht zijn. Hierdoor is de oorspronkelijke portfolio van LMS Simulatie software belangrijk vergroot, en bovendien versterkt door synergiën mogelijk gemaakt door de complementariteit tussen de LMS en Siemens PLM Simulatie toepassingen.

De combinatie met één van de PLM marktleiders heeft bovendien gezorgd voor een globale verbreding van de markttoegang voor de LMS software en systemen. In combinatie met de Siemens PLM toepassingen, kunnen de LMS toepassingen nu ook veel beter inspelen op de evolutie van de noden in de markt, waar de ontwikkeling van “smart” products meer en meer een “systems engineering” aanpak vraagt.

Enkele praktische aspecten

Datum: dinsdag 15 december 2015 (17u30 - 20u00)
Locatie: Interleuvenlaan 68, 3001 Leuven

Programma

17u00: Ontvangst van de deelnemers
17u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
17u45: De succesvolle doorgroei van LMS International als het “Simulation & Test Solutions” Business Segment bij de PLM marktleider Siemens.
Jan Leuridan, CEO Siemens Industry Software,  Senior Vice-President “Simulation & Test Solutions” Business Segment, Siemens DF PL    
18u30: Vraag en antwoord
18u45: Hapje en drankje / tevens mogelijkheid tot volgen demo's van LMS oplossingen
20u00: Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 7 december 2015, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafés zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Om organisatorische redenen, is het aantal deelnemers beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.
Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us