LEUVEN MINDGATE

Pitch & Pizza - Pitching event for start-ups


Ben je een jonge ondernemer of heb je de ambitie om een eigen business op te richten? Heb je een innovatief idee voor een start-up project maar twijfel je nog om de volgende stap te zetten? Grijp deze kans om je idee te komen pitchen en feedback te krijgen van een professionele jury!

Om een kwaliteitsvolle pitch te geven heb je nood aan oefening, veel oefening. PITCH and PIZZA, aangeboden door Young Prozzz, iMinds en StartIt@kbc, biedt je het perfecte platform om jouw pitching skills te trainen én te verbeteren.

Voor wie?

Of je nu enkel een idee hebt, of al een uitgebreid businessplan, iedereen is welkom om zijn pitch te oefenen. Let op: we voorzien 6 plaatsen om te pitchen. First come, first serve!
Niet iedereen die aanwezig is hoeft te pitchen. Je kan ook gewoon komen netwerken met potentiële business partners of investeerders, luisteren naar de pitches van anderen en tips opdoen van de feedback. You’ll leave inspired!

Wat en hoe?

Jouw pitch duurt max. 5 minuten, visuele ondersteuning is toegestaan. 
Daarna zal een professionele jury  jou feedback geven op criteria als o.m. innovativiteit van het idee, potentiële marktwaarde en uitvoering van de pitch. 
De beste pitcher van die avond krijgt extra promotie voor zijn of haar idee met een interview/artikel op de website van Young Prozzz.

Plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is de boodschap!

Registeer je nu

Programma

  • 18:00 - Ontvangst met drankjes
  • 18:45 - Keynote door Samuel Rieder (Jaswig)
  • 19:00 - Start van de pitches
  • 20:00 - Networking met gratis pizza en drinks

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us