LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc themasessie 'De KernTalentenmethode - een instrument binnen het HR-beleid van uw organisatie'


KernTalenten weerspiegelen zowel de aard, als het potentieel, als de intrinsieke motivatie van jouw medewerkers. Je moet ze kennen om te weten welke kennis en competenties jouw medewerkers willen verwerven, én natuurlijk ook om hun persoonlijkheid en talenten te ontwikkelen met zicht op wat hen gelukkig maakt.

De KernTalentenmethode werd in 1989 ontdekt door Danielle Krekels bij het zoeken, screenen en selecteren van ingenieurs. Ze ontdekte 23 KernTalenten, met elk hun eigen specifieke componenten.

U wil met deze KernTalenten verder bouwen aan de uitbouw van uw HR-beleid met oog voor de talenten en de persoonlijkheden van uw team? Zonder weg te gooien wat u reeds ontwikkeld en geïmplementeerd heeft? Geen enkele andere methode brengt immers zowel alle ‘ingrediënten’ van uw medewerkers in kaart én is levenslang bruikbaar. En dat is precies wat u nodig heeft! Voor elke toepassing en op elk niveau, van aanwerving over inwerking, coaching, opleiding & training, aansturing, teamwerk, absenteïsmebeleid, welbevinden, stress & burn out preventie, loopbaan- & successieplanning,... Uw medewerkers écht kennen is hiervoor essentieel.

Tijdens deze KernTalentensessie worden de principes van de KernTalentenmethode toegelicht door Danielle Krekels, oprichter van 'CoreTalents'. Tevens laten we in twee boeiende cases een onderneming (AMPLEXOR) aan het woord over de implementatie van de methode binnen hun eigen organisatie en een getuigenis (Carla De Cock-Consulting) van de uitdagingen voor HR in de nabije toekomst omwille van de vergrijzing en de ontgroening van medewerkers binnen bedrijven.

Enkele praktische aspecten

Datum: Woensdag 24 februari 2016 (14u00-17u45)
Locatie: Park-Inn Hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Kessel-Lo - Suggestie parking: "Parking Station" (Martelarenlaan)

Programma

14u00: Ontvangst van de deelnemers
14u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
14u40: De principes van de KernTalentenmethode
Danielle Krekels, oprichter en directrice loopbaancentrum CoreTalents
15u30: Vraag en antwoord
15u45: Case: AMPLEXOR - het gebruik van de methode voor de interne doorstroming.
Geert Mortier, mede-oprichter en HR-manager AMPLEXOR
16u15: Korte pauze
16u40: Case: Het gebruik van de KernTalentenmethode binnen het HR-beleid.
Carla De Cock, voormalig HR-directeur Tyco Electronics
17u10: Vraag en antwoord
17u45: Afsluiting met een hapje en een drankje

Deelname

  • Deelnameprijs voor deze sessie: 150 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 195 euro (excl. BTW): alle anderen. Deze sessie komt in aanmerking voor tussenkomst van KMO-portefeuille
 logo-kmo-portefeuille
Deelname aan onze activiteiten met korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be. Bij aanvraag geeft u 4 opleidingsuren in.
 


Inschrijven voor deze sessie

Inschrijven voor deze sessie kan tot uiterlijk 17 februari 2016, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Annulatie is niet mogelijk. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us