LEUVEN MINDGATE

Thema-sessie: Het geautomatiseerd bouwen van bedrijfstoepassingen: een innovatief concept


Interne bedrijfsbeheersing, administratieve vereenvoudiging, managementinformatie en de integratie met eigen interne informatiesystemen. Is uw onderneming daar klaar voor? En is het pakket dat u vandaag in huis hebt daartoe geschikt?

Is het mogelijk om voor een middelgrote onderneming bedrijfstoepassingen te implementeren die volledig zijn aangepast aan haar unieke werkwijze, in een korte tijdspanne (3 tot 6 maanden), en volledig op maat van de onderneming?

Volgens Excelligent wel. Een business analist vertaalt op gestructureerde wijze (op basis van UML en XML) de noden van de klant in oplossingen die aangeleverd worden aan de 'Softwarefabriek'. Bij de personalisatie in de softwarefabriek worden industriële methoden gebruikt om de nodige softwarecomponenten tot de ERP-oplossing te assembleren die precies beantwoordt aan de verwachtingen en vlot in de organisatie wordt geïmplementeerd.

Binnen een browseromgeving krijgen gebruikers naargelang de rol die ze binnen het bedrijf hebben (Role Based Modelling) verschillende schermen, informatie en toegang. Hierdoor ontstaan eenvoudig te gebruiken toepassingen waarin datgene zit wat gevraagd word, geen extra toeters en bellen die niets bijbrengen maar toch betaald (moeten) worden.


In deze thema-sessie wordt dieper ingegaan op een aantal trends en mogelijkheden binnen software-ontwikkeling. Daarnaast komen de kritische succesfactoren bij de implementatie van bedrijfstoepassingen aan bod en de voorstelling van een 'nieuw ERP concept', geïllustreerd aan de hand van practische voorbeelden.

Programma
16u45 Ontvangst deelnemers
17u15 Welkom door Nicole De Smyter (Leuven.Inc)
17u30 Ontwikkeling van bedrijfstoepassingen: trends en mogelijkheden - Prof. Guido Dedene (K.U.Leuven)
18u10 Een innovatief concept voor bedrijfstoepassingen: de 'Softwarefabriek' - E. Deboutte (Excelligent)
19u00:Vraag-en antwoord
19u10 Drink

Praktische informatie
Datum: dinsdag 30 mei 2006 (17u15-19u10)
Locatie: Innovatie- en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us