LEUVEN MINDGATE

imec Technology Forum 2016


ITF Brussel – geef vorm aan de technologie van morgen

We maken een geweldige vooruitgang mee op het vlak van technologie. Maar ziet u door de bomen het bos nog? Weet u welke ontwikkelingen succesvol zullen worden binnen vijf of zelfs tien jaar? Hoe de chiptechnologie verder zal evolueren? En wie u kan helpen om uw plannen te realiseren? 

Op het Imec Technology Forum Brussel krijgt u antwoorden op deze actuele vragen, antwoorden van een aantal van dé wereldexperten. En wat meer is: we geven u de kans om deel te nemen aan de discussie en zo mee vorm te geven aan de technologie van morgen. 

Dit jaar kozen we als thema van de ITF conferentie "Daring to take a different view - Nanotechnology in the hot seat". Samen met de sprekers en deelnemers aan de conferentie bekijken we nanotechnologie vanuit verschillende hoeken, stellen we vragen bij de huidige evoluties, en overlopen we alternatieve paden om een betere omgeving te bouwen met nanotechnologie.

Als toevoeging aan de conferentie introduceren we dit jaar interactieve paneldiscussies. Elk panel bestaat uit experten die een actueel onderwerp uit de technologiewereld bekijken vanuit verschillende hoeken. Het publiek kan meepraten via een Q&A-tool en via interactive voting.

Ook nieuw: de imec hot seats. Experten van imec zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, ideeën uit te wisselen, resultaten te tonen, alternatieven te overwegen, en te kijken of en hoe we met u kunnen samenwerken. Dat natuurlijk allemaal tijdens het drinken van onze legendarische Italiaanse koffie!

Dé reden waarom deelnemers jaar na jaar naar ITF komen is de kans om mensen te leren kennen en te netwerken in een ontspannen sfeer. Om iedereen te helpen de meest waardevolle contacten te ontmoeten, hebben we een netwerkcafé opgezet om ongestoord met uw gasten te praten.

Nog één iets ... samen met uw ITF-inschrijving krijgt u toegang tot ons online networking tool. Daar kunt u uw profiel ingeven – zo gedetailleerd of beknopt als u zelf wil – om de andere deelnemers te tonen in welke domeinen u geïnteresseerd bent. Op die manier bent u er zeker van dat u geen waardevolle contacten mist.

Praktische details

Datum: Dinsdag 24 en woensdag 25 mei 2016
Locatie: SQUARE –Brussels Meeting Centre -  Kunstberg, Brussel

Info en inschrijvingen

Meer informatie vindt u op onze website.
Inschrijving is mogelijk hier en Leuven.Inc leden krijgen een korting van 20% met de promocode hotseat.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us