LEUVEN MINDGATE

Extra geleid bezoek - Opendeurdag: Departement Werktuigkunde K.U.Leuven


Het Departement Elektrotechniek (ESAT) en het Departement Wertuigkunde (MECH) van de K.U.Leuven stellen op 15, 16 en 17 april hun deuren open voor het publiek.

Op vrijdag 15 april kan een beperkte groep ondernemers uitzonderlijk deelnemen aan een begeleide rondleiding door de laboratoria van ESAT of Werktuigkunde. De rondleiding binnen ESAT is helaas reeds volzet.
U kan zich enkel nog inschrijven voor het bezoek aan het departement Werktuigkunde. Binnen de verschillende afdelingen van Werktuigkunde ontdekt u de laatste trends op het gebied van o.a. ontwerp- en productietechnologie, voertuigtechnologie, thermotechniek, mechatronica, lucht- en ruimtevaart, biomechanica, micro- en precisiemechanica. U kan er tevens kennismaken met de onderzoeksactiviteiten, de academische en industriële relaties en de spin-offs van het departement.

Na afloop van de rondleiding bent u van harte uitgenodigd op de aansluitende toespraken en receptie.

Programma
- 15u30: Ontvangst deelnemers
- 15u40: Verwelkoming door het Steunpunt Innovatie Vlaams-Brabant
- 15u45: Begeleide rondleiding in de laboratoria van het departement Werktuigkunde
- 17u00: Toespraken door professor Michiel Steyaert (Departementsvoorzitter ESAT), professor Paul Sas (Departement Werktuigkunde) en professor André Oosterlinck (Rector K.U.Leuven)
- 17u30: Receptie

Meer informatie is ook te vinden op www.mech.kuleuven.ac.be/events/opendeur

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us