LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Open Ondernemerscafé - Gastbedrijf Ensysta


Ensysta n.v. Process Engineering&Construction met hoofdzetel in Wilsele, heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van geautomatiseerde procesinstallaties. Dit gaat van basic design over detail design tot en met construction design, inclusief de aankoop van materialen, de projectcoördinatie en de uitvoering. Aanvankelijk gericht op de zuivelsector, heeft Ensysta haar activiteiten uitgebreid naar de voedingssector, de farmaceutische sector en de fijnchemie. Zo hebben ze reeds tientallen jaren ervaring met het bouwen van productie-eenheden voor vaccins, geneesmiddelen, bier, softdrinks, zuivel, cosmetica, biotechnologie, ...
Bij het realiseren van deze projecten heeft Ensysta een schat aan praktische process-knowhow opgebouwd. Daarenboven is innovatie binnen Ensysta één van de belangrijke drijfveren die de onderneming ertoe aanzet verder te specialiseren, keuzes te maken en creatieve combinaties uit te werken.

Ensysta heeft een aantal buitenlandse vestigingen, onder meer een eigen vestiging in China, waar Ensysta in eerste instantie een van haar 'key accounts' is gevolgd.
Deze manier van werken is de leidraad van dit Open Ondernemerscafé met als topic Hoe speelt een KMO in op de internationale noden van een groot bedrijf/key account.

Tijdens dit Ondernemerscafé brengt André Geeroms, Algemeen Directeur Ensysta het verhaal over het ontstaan, de groei van en de samenwerking tussen KMO en key account. Dit verhaal wordt gevolgd door de getuigenis van Jean Nomez, Director Global Engineering van Pfizer, een key account van Ensysta.

Enkele praktische aspecten
Datum: donderdag 26 mei 2005 (18u-21u)
Locatie: Ensysta, Aarschotsesteenweg 80/01, 3012 Wilsele
Een wegbeschrijving zal na inschrijving aan de deelnemers worden meegedeeld.

Programma
- vanaf 18u: Ontvangst deelnemers
- 18u30: Welkom en inleiding - Nicole De Smyter (Leuven.Inc)
- 18u35: Ensysta Process Engineering&Construction - André Geeroms (General Manager, Ensysta)
- 19u10: Pfizer: een Ensysta key account - Jean Nomez (Director Global Engineering, Pfizer)
- 19u30: Vraag en antwoord
- 20u00: Afronding met een hapje en een tapje, aangeboden door Ensysta
- 21u00: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us