LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc / Leuven MindGate i.s.m. B2A 'Digitale transformatie: visie, leiderschap en organisatiecultuur'


Digitale transformatie: visie, leiderschap en organisatiecultuur

Op maandag 12 december zal Peter Rosseel in de prachtige Infirmeriezaal van Faculty Club zijn visie toelichten op digitale transformatie.

Digitale transformatie is een hype. Maar is het ook een modeverschijnsel – ‘dure management-speak’, zeg maar – dat snel weer voorbij zal gaan?

Mensen die er iets van kennen zeggen dat het digitale tijdperk finaal aangebroken is en dat het alleen nog maar aan belang en impact zal winnen. Maar om de voordelen van de digitalisering te kunnen omarmen moet u wel uw strategie, uw leiderschapsagenda, uw processen en systemen, uw structuur en – het allerbelangrijkste – uw medewerkers op orde hebben.

Kort samengevat gaat digitale transformatie ook over visie, leiderschap en organisatiecultuur. Zonder deze elementen zijn ‘big data’ niet meer dan een onoverzichtelijke berg aan gegevens.

Dan zijn er nog de volgende vragen voor u van start kunt gaan:    

  • Wat is onze digitale ambitie? Willen wij een volger zijn of de leiding nemen binnen onze sector? Willen wij een bedrijf worden dat aan digitalisering doet of een digitaal bedrijf? En hoe vertalen wij deze ambitie in een haalbaar strategisch plan?
  • Wat is onze digitale maturiteit? Zijn wij als organisatie klaar voor de digitale reis en hoe weet ik waar wij vandaag staan op de digitale ladder? Hoe kan ik mijn organisatie evalueren en voorbereiden om het op de best mogelijke manier tot het volgende niveau te brengen?

Peter Rosseel is directeur van Management Consulting Research (MCR), een spin-off van de KU Leuven, en gastdocent aan de KU Leuven. Hij begeleidt organisaties bij strategie-implementatie, veranderingsmanagement, digitale transformatie en het creëren van krachtige leeromgevingen.

Practische aspecten

Datum : Maandag 12 december ( 18u00-21u00)
Locatie: Faculty Club Leuven, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Klik hier voor een routebeschrijving.

Programma

17h30: Ontvangst met broodjes
18h30: Uiteenzetting door Peter Rosseel
19h20: Vraag en antwoord
19h45: Netwerkreceptie, aangeboden door Faculty Club

Deelnameprijs

  • 60 euro (ex. BTW): leden Leuven.Inc / Leuven Mindgate / KU Leuven Alumni, met vermelding van het q-nummer
  • 80 euro (ex. BTW): alle anderen

Inschrijving

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 30 november 2016, bij voorkeur online (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Annulering is echter niet mogelijk.

Organisatie

Zoals u ongetwijfeld al heeft vernomen, is Leuven.Inc oprichtend lid van Leuven MindGate en na een transitieperiode zullen beiden als één organisatie optreden.

Dit event is een gezamenlijke organisatie, in samenwerking met B2A  - Business to Academia – een initiatief van Faculty Club.

Bij de hernieuwing van uw huidig Leuven.Inc lidmaatschap zal u dan uitgenodigd worden om lid te worden van Leuven MindGate, wat u niet alleen toegang geeft tot de lopende activiteiten van Leuven.Inc maar ook tot de toekomstige activiteiten van Leuven MindGate.

Leuven.Inc logo tech confMindgateB2A Faculty Club

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us