LEUVEN MINDGATE

Ondernemerscafé AnSem: Eigen produkten in eigen beheer: een volgende stap in de groei - woensdag 10 maart 2004


In 1998 werd AnSem opgericht als spin-off van de K.U.Leuven. AnSem specialiseert zich in de ontwikkeling van geavanceerde chips, welke hun toepassing vinden in GPS, draagbare huistelefoon, draadloze verbindingen tussen PC's, hypersnelle communicatieverbindingen in computernetwerken, meetapparatuur, medische applicaties, ... Van een twee-mansbedrijfje groeide AnSem vandaag uit tot een succesvolle onderneming met meer dan 15 medewerkers.

AnSem profileert zich in Europa als een referentie voor chipontwerp, waarbij zij het eerste aanspreekpunt willen zijn voor bedrijven die de link naar de analoge wereld zoeken voor hun (draadloze) digitale toepassing. Enerzijds biedt AnSem via zijn ontwerpdiensten een oplossing aan grote elektronicabedrijven die bepaalde onderdelen van hun ontwerp uitbesteden aan meer gespecialiseerde ontwerphuizen. Voor klanten die niet vertrouwd zijn met chipproduktie neemt AnSem de volledige coördinatie van de produktie, de verpakking en het geautomatiseerde testen op zich. De chips zijn gebruiksklaar en kunnen onmiddellijk geïmplementeerd worden in het betreffende produkt.

In dit Ondernemerscafé zal Stefan Gogaert (CEO, AnSem) dieper ingaan op Eigen produkten in eigen beheer, een volgende stap in hun bedrijfsgroei.

Enkele praktische aspecten
Datum: woensdag 10 maart (18u-20u30)
Locatie: AnSem, Esperantolaan 9, 3001 Leuven

Programma
- vanaf 18u00: Ontvangst deelnemers
- 18u30: Welkom en inleiding
- 18u45: Eigen produkten in eigen beheer: een volgende stap in de groei, Stefan Gogaert (CEO, AnSem)
- 19u30: Vraag en antwoord
- 20u00: Afronding met een hapje en een tapje
- 21u00: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us