LEUVEN MINDGATE

Trends Gazellen 2004 - Een uniek platform voor snelgroeiende ondernemingen


Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van een regio. Deze 'Gazellen' zijn krachtbronnen van innovatie, zwengelen de werkgelegenheid aan en zijn vaak een inspirerend rolmodel voor andere (jongere) bedrijven. In die zin versterken ze het competitieve vermogen van de streek en beïnvloeden ze in positieve mate het ondernemingsklimaat.
Met de Trends Gazellen Club willen de financieel-economische weekbladen Trends en Trends-Tendances opnieuw de onderlinge kruisbestuiving tussen deze snelgroeiende ondernemingen bevorderen en zo een optimale voedingsbodem helpen creëren voor zelfstandig ondernemerschap.

Net zoals de 2 vorige jaren vetrekt de redactie van Trends van de Trends Top 100.000. Voor elke provincie gaan we na welke bedrijven in de periode 1998-2002 het snelst gegroeid zijn. Er wordt gekeken naar zowel omzet, personeel als cashflow. Komen in aamerking: zelfstandige ondernemingen die minstens vijf jaar oud zijn en sinds hun oprichting ten minste twintig arbeidsplaatsen hebben gecreëerd. Op woensdag 24 maart gaat de uitreiking van de drie 'Trends Gazellen Ambassadeurs' door voor de provincie Vlaams-Brabant.

Praktische zaken
Wanneer: woensdag 24 maart 2004 om 18u30
Waar: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven

Programma
18u30 Onthaal
18u45 Verwelkoming door dhr. Lodewijk De Witte, gouverneur van Vlaams-Brabant
19u00 Presentatie van het Trends Gazellen-dossier door Trends-redacteur
19u15 Uitreiking van de drie 'Trends Gazellen Ambassadeurs'
19u30 Regionaal Trends Gazellen-debat met een Trends Gazellen Ambassadeur (u kiest wie!), Karel Gacoms van ABVV Metaal, Ludo Brands van ABK Systems (jonge Plato-ondernemer), Wouter Vandenhaute van Woestijnvis, gemodereerd door Piet Depuydt, hoofdredacteur Trends
20u00 Het poppentribunaal van Armand Schreurs
20u10 Receptie met aansluitend verdeling van de 'Trends Gazellen Diploma's'

De receptie wordt u aangeboden door de Provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse overheid.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us