LEUVEN MINDGATE

Praktische sessie: Innovatie begint bij creatief denken


Praktische kennismaking met creativiteitstechnieken

Steeds meer gaan er stemmen op rond een 'Creatieve Economie' in Vlaanderen door het stimuleren van innovatie en creativiteit in het bedrijfsleven.
Hoe zit het in dit verband in uw bedrijf? Worden u en uw medewerkers voldoende in de gelegenheid gesteld om ideeën aan te reiken? En wat gebeurt er met de ideeën? Verdwijnen ze onder de stapel of wordt er tijd en capaciteit vrijgemaakt om ze uit te werken?
Tijdens een praktische brainstormsessie maakt u kennis met een aantal technieken welke u helpen de aanwezige creatieve ideeën in uw onderneming te benutten. Tijdens dergelijke sessie leert u uw oordeel uit te stellen, te denken in alternatieven, associërend te denken; kortom te denken in mogelijkheden in plaats van gevangen te worden door beperkingen en onmogelijkheden; en dit zijn juist de vaardigheden die zo kenmerkend zijn voor succesvolle ondernemers!

Programma
12u00 Ontvangst met broodjes
13u00 Welkom en inleiding door Leuven.Inc
13u05 Creatief denken omtrent innovatie - Erik op ten Berg (COCD - het Centrum voor Ontwikkeling van het Creatief Denken)
Thema: Hoe kan ik als innoverend bedrijf vanuit mijn bestaande klantenkring nieuwe prospecten en klanten verwerven op (inter-)nationale markten?
17u00 Einde

Praktische zaken
Locatie: Innovatie- en Incubatiecentrum Leuven, Kapeldreef 60, 3001 Leuven
Datum: donderdag 25 maart (13u-17u)

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us