LEUVEN MINDGATE

Leuven MindGate Events Themasessie i.s.m. Voka Bryo en Start it @kbc 'Get up, start up'


Leuven MindGate, Leuven MindGate Starters, Voka Bryo en Start it @kbc nodigen u met plezier uit voor de publiekspresentatie van GET UP START UP, het kersverse boek van Bolero-CEO Bart Vanhaeren, uitgegeven bij Die Keure. De auteur Iaat zich op woensdagavond 27 september omringen door sprekers uit start-up scene: Steven Pyck van de start-up Sympl en Leuvenaar Mark Willems van de start-up Tsjing. Zij delen met plezier hun ervaringen en bedenkingen. Deelname aan dit event is gratis, maar snel zijn is de boodschap. De plaatsen zijn immers beperkt.

Get up Start up:

In dit boek over start-ups leer je alles over wat een start-up is, wat het niet is, wie de oprichters zijn, wat de uitdagingen zijn, in welke sectoren er nog kansen liggen en hoe je je team moet samenstellen. Maar het gaat evenzeer over businessmodellen, financiering en de nog ongekende wereld van waarderingen.

Enkele praktische aspecten

Datum: Woensdag 27 september 2017 (19u00-21u45)
Locatie: Start it @kbc Leuven, Professor Roger Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven
Klik hier voor een routebeschrijving.

Programma

19u00: Ontvangst met broodjes
19u30: Welkomstwoord door Dennis Duinslaeger, managing director Start it @kbc
19u35: Boekvoorstelling GET UP START UP Bart Vanhaeren
20u05: Mark Willems -Tsjing
20u20: Steven Pyck - Sympl
20u35: afsluitend woordje door Leuven MindGate
20u40: Start receptie
21u45: Einde

Bart Vanhaeren:

is van opleiding burgerlijk ingenieur Scheikunde en heeft daarnaast ook een diploma in Environmental Engineering en een masterdiploma in Financial Economics. Hij heeft een MBA behaald bij IMD/Lausanne in 2002. Zijn loopbaan startte Bart als management consultant bij het Amerikaanse Arthur D. Little. Vervolgens werkte hij voor Levi Strauss en GE Capital waar hij actief was in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Bart werkt sinds 1999 bij KBC waar hij achtereenvolgens Hoofd was van de interne Organisatie afdeling CEE van KBC, CEO en oprichter van KBC Consumer Finance, en sinds 2012 bestuurder bij KBC Securities waar hij aan het hoofd staat van de retail activiteiten (CEO Bolero). Hij is co-founder van Bolero Crowdfunding.

Deelname

Deelname aan dit event is gratis, maar snel zijn is de boodschap. De plaatsen zijn immers beperkt.
Het boek zelf wordt ter plaatse aangeboden aan een kortingsprijs van 20 EURO.

               

 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us