LEUVEN MINDGATE

Open Ondernemerscafé: Gastbedrijf Waterleau


Na de opstart in 1999 kende Waterleau op twee jaar tijd een spectaculaire omzetgroei. Amper 5 jaar na de oprichting heeft dit bedrijf zich kunnen positioneren als watertechnologiebedrijf dat alle aspecten van de waterbehandeling onder de knie heeft en mag het zich tot de wereldtop rekenen. Waterleau biedt zijn klanten vandaag een uitgebreid gamma aan van producten, technologieën en diensten op het vlak van water, afvalwater, slib, lucht en andere gerelateerde domeinen. De firma telt intussen 50 werknemers en is gevestigd te Herent. En de ambities zijn groot: Waterleau heeft als doel een milieubedrijf te worden dat actief is op álle vlakken van milieutechnologie.

Bovendien werd het bedrijf onlangs beloond met de 'Leeuw van de Export' in de categorie Young Exporter voor haar aandacht die het besteedt aan export.

Tijdens dit Open Ondernemerscafé brengt Luc Vriens (CEO, Waterleau) zijn verhaal over de prille opstart van een bedrijf tot de groei naar een wereldspeler op vlak van milieutechnologie.

Praktische aspecten
Datum: dinsdag 25 mei 2004 (18u-20u30)
Locatie: Waterleau, Radioweg 18, 3020 Herent

Programma
- vanaf 18u00: Ontvangst deelnemers
- 18u30: Welkom en inleiding door Nicole De Smyter, Leuven.Inc
- 18u45: Luc Vriens (CEO, Waterleau) brengt u het verhaal van de 'Leeuw van Waterleau'
- 19u30: Vraag en antwoord
- 20u00: Afronding met een hapje en een tapje
- 21u00: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us