LEUVEN MINDGATE

Connect met Materialise - 24.01.2018


Zeven redenen waarom de hoofdzetel van Materialise in Leuven is

Vanaf haar ontstaan in 1990 was het de bedoeling van Materialise om 3D printing in te zetten voor een betere en gezondere wereld. Sinds dan heeft Materialise een enorme expertise opgedaan in zowel applicaties als software in de additive manufacturing industrie.  De voorbije 27 jaar is Materialise uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in 18 verschillende landen en in het totaal met meer dan 1800 werknemers. Toch is de belangrijkste vestiging nog steeds het hoofdkantoor in Leuven. hj

Dit exclusieve ledenevent bij aanvang van het nieuwe jaar is de ideale gelegenheid om de groeicurve van Materialise te aanschouwen door de ogen van de Peter Leys, de voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij licht graag toe waarom het behouden van de hoofdzetel in Leuven geen toeval is, maar een weloverwogen strategische keuze die past in de internationaliseringsstrategie van het bedrijf.

Enkele praktische aspecten

Datum: Woensdag 24 januari 2018 (17u30-20u00)
Locatie: Faculty Club Leuven, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven
Klik hier voor een routebeschrijving.

Programma

17u00: Ontvangst deelnemers
17u30: Verwelkoming door Leuven MindGate en Faculty Club
17u45: Uiteenzetting door Peter Leys – Voorzitter van de Raad van Bestuur, Materialise
18u30: Vraag & antwoord
18u40: Kennismaking met de WestWing en receptie aangeboden door Faculty Club
20u00: Einde

Over de spreker

Peter Leys, die 24 jaar voor Baker & McKenzie heeft gewerkt, is sinds 2013 de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Materialise. Voordien was hij al meer dan vijftien jaar een raadsman van de 3D-printingspecialist. Zo was hij betrokken bij verscheidene overnames en andere transacties van het bedrijf.

 Peter Leys

         Peter Leys

 

Deelname is gratis, maar het aantal deelnemers zal worden beperkt.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 17 januari 2018 , bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten.

Organisatie

Dit event is een samenwerking met Faculty Club

 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us