LEUVEN MINDGATE

Open Ondernemerscafé: Gastbedrijven Photovoltech en Soltech


Soltech, opgericht in 1989 als spinoff vanuit IMEC, commercialiseert vandaag fotovoltaïsche zonne-energieproducten. Het bedrijf produceert een breed gamma van complete fotovoltaische systemen en speciale, op maat gemaakte modules (business-to-busines en naar eindklanten).

In het licht van een steeds groeiende en wereldwijde marktvraag, werd eind 2001 complementair aan Soltech, het bedrijf Photovoltech opgericht. Dit dynamische en innovatieve productiebedrijf is actief op het gebied van fotovoltaïsche cellen en modules. Waar Soltech zich vooral richt op maatwerk, houdt Photovoltech zich bezig met massaproductie van zonnecellen en standaard modules (voornamelijk business-to-business).

Tijdens dit Open Ondernemerscafé brengen de heren Julien Smets (Soltech) en Johan Nijs (Photovoltech) hun verhaal over het ontstaan, de groei van en de samenwerking tussen beide bedrijven. Wij nodigen u allen uit om kennis te maken met deze bedrijven, tevens een gelegenheid om een bezoekje te brengen aan een aantal spinoffs die gevestigd zijn buiten Leuven (maar wel heel gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg).

Praktische zaken
Datum: dinsdag 15 juni 2004 (18u-20u30)
Locatie: Photovoltech, Industrial Zone West-Grijpen, Grijpenlaan 18, 3300 Tienen

Programma
- vanaf 17u45: Ontvangst deelnemers
- 18u15: Historiek en situering van Soltech/Photovoltech - Julien Smets (Soltech) en Johan Nijs (Photovoltech)
- 18u30: Het verhaal van Photovoltech, gevolgd door een rondleiding en productdemo - Johan Nijs (Photovoltech)
- 19u15: Vraag en antwoord
- 19u40: Afronding met een hapje en een tapje
- 20u30: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us