LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé: Gastbedrijf Tigenix


Tigenix, een jonge biomedische onderneming, ontwikkelt innovatieve producten voor het functioneel herstel van kraakbeen-, spier- en botweefsels. Ze streven naar innovatieve behandelingen voor beschadigde gewrichten. Hiervoor ontwikkelden ze een uniek platform dat een combinatie is van verschillende (bio)technologische technieken, o.a. stamceltechnologie, genetisch profielonderzoek, ...

Tigenix is een spinoff van de Universiteiten van Leuven en Gent. Met groepen van beide universiteiten wordt samengewerkt aan verschillende onderzoeksprojecten. De onderzoeksresultaten worden gevalideerd binnen een netwerk van de belangrijkste orthopedische centra in binnen- en buitenland.

Dit Ondernemerscafé biedt u de unieke gelegenheid om kennis te maken met de uitdagingen van het ondernemen in de medische (bio)technologie.
Gil Beyen, CEO van Tigenix brengt u het boeiende verhaal van het integrale ontwikkelingstraject van producten voor kraakbeenherstel, en hoe innovatie, technologie en samenwerking hierbij een steeds grotere rol gaan spelen. Hij zal ook ingaan de op de groeipijnen van een jong startend technologiebedrijf.

Enkele praktische aspecten
Datum: dinsdag 26 oktober 2004 (18u-21u00)
Locatie: Tigenix, Technologielaan 3, 3001 Leuven

Programma
- vanaf 18u: ontvangst deelnemers
- 18u30: Welkom en inleiding - Nicole De Smyter (Leuven.Inc)
- 18u35: Innovatieve oplossingen voor kraakbeenherstel: van labo tot patiënt - Gil Beyen (Tigenix)
- 19u25: Vraag en antwoord
- 19u45: afronding met een hapje en een tapje
- 21u00: einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us