LEUVEN MINDGATE

Ondernemerscafé gastbedrijf Captor: Van louter hardwareproducent tot volwaardig systeemintegrator voor toegangscontrole en time management


Captor startte in 1987 als fabrikant van industriële dataterminals die via VAR's en OEM's verdeeld werden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese groep die de klant modulaire totaaloplossingen aanbiedt op het vlak van het beheer van werktijden, het opvolgen van taken, het plannen van uurroosters, toegangscontrole, integratie met HR systemen, wedden en lonen, facturatie en planning en beheer van projecten.

Traditionele tijdsregistratiesystemen evolueerden technologisch van loutere controle- naar duurzame managementsystemen. Captor (www.captorgroup.com) is in deze zin de voorbije jaren mee geëvolueerd van een bijna pure hardware producent (werk, dat inmiddels wordt uitbesteed), naar een ontwikkelaar van klantspecifieke en modulaire softwareoplossingen.

Tijdens dit ondernemerscafé zal CEO Jean de Crane deze omslag van bedrijfscultuur en de uitdagingen waarvoor het bedrijf stond en nog steeds staat toelichten. Gelijk zal een beeld worden geschetst van de verwachte technologische evoluties op het vlak van biometrische registratie, toegangscontrole en veiligheid e.a.


Praktische zaken
Locatie: Captor, Research Park Zellik, Pontbeeklaan 55 te 1731 Zellik
Datum: Dinsdag 30 november 2004 (17u30-20u00)

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us