LEUVEN MINDGATE

Lustrumviering Leuven.Inc - een verhaal van 5 jaar innovatie in netwerking


Eind dit jaar zal Leuven.Inc 5 jaar officieel van start zijn gegaan. Wat op 18 november 1999 ontstond onder de bezielende en inspirerende impuls van Martin Hinoul, de stichtende leden en sponsors, is vandaag uitgegroeid tot een innovatief kennisnetwerk van 'like minded people'. Zoals het bij elk lustrum past, is het steeds goed even stil te staan bij wat reeds verwezenlijkt werd, om daaruit blijvende inspiratie te putten voor de vele interessante uitdagingen die in de toekomst op ons afkomen.

Graag brengen wij u op de hoogte van de lustrumviering 'Leuven.Inc - een verhaal van 5 jaar innovatie in netwerking' op vrijdag 17 december a.s. Dit event gaat door in de Gothische Zaal van het Stadhuis van Leuven, Grote Markt 9 te Leuven. De receptie gaat aansluitend door in de Wandelzaal van het Stadhuis.

Programma
- Vanaf 16u10: ontvangst deelnemers
- Om 16u30:
* Welkom en inleiding - Koenraad Debackere (Voorzitter, Leuven.Inc)
* De onderzoeksuniversiteit - Guido Langouche (Vice-rector, K.U.Leuven)
* Creativity, innovation & the importance of networking - Alan Barrell (Entrepreneur in Residence, University of Cambridge)
* Een aantal impressies van een stichtend lid - Jan Callewaert (CEO, Option)
* Een visie op de economische, sociale en geografische ontwikkeling van de Stad Leuven - Louis Tobback (Burgemeester Stad Leuven)
- Omstreeks 17u30: receptie met een 'netwerkend' hapje/tapje in de Wandelzaal van het Stadhuis

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us