LEUVEN MINDGATE

Ondernemerscafé Camco Technologies - donderdag 5 juni 2003


Op korte tijd heeft het in 1999 opgerichte Camco Technologies een sterke internationale reputatie opgebouwd inzake hightech automatiseringsprojecten in de transportsector. Op basis van 3 core technologieën intelligente camera's, OCR engines en traffic flow management software, werden verschillende producten ontwikkeld en gecommercialiseerd.

Het SuperGate systeem maakt op basis van zelfontwikkelde intelligente camera's hoge resolutie beelden van rijdende voertuigen, welke worden gebruikt voor schadevastelling. De informatie in de beelden wordt real-time geëxtraheerd en gebruikt om o.a. toegangscontrole en de kennis over de cargo flow te vergroten.
SuperPass is een 24h/365d toegangscontrole systeem voor grote bedrijven terreinen op basis van intelligente nummerplaatcamera's gecombineerd met klassieke toegangscontrole. Het is specifiek ontwikkeld om grote zones met verschillende toegangspoorten, verschillende soorten verkeer (voertuigen, voetgangers, etc.) en verschillende betrokken bedrijven te beveiligen met een beperkt aantal operators.

Momenteel heeft Camco verschillende SuperGates geïnstalleerd o.a. in de Antwerpse haven, Harwich (Engeland) en Hanko (Finland). In het Finse Turku draait sinds begin 2003 de eerste SuperPass (tot 3000 passages per dag). Vandaag zijn verschillende nieuwe projecten in uitvoering met o.a. een éérste systeem in de USA.

Wenst u kennis te maken met dit bedrijf en te vernemen hoe zij dit realiseren, dan kan dit op het Ondernemerscafé van 5 juni a.s. Voor meer info omtrent Camco Technologies, kan u terecht op hun website via deze link.

Enkele praktische aspecten:
Datum: donderdag 5 juni 2003
Locatie: Camco Technologies, Technologielaan 13, 3001 Leuven

Programma:
- vanaf 18u: Ontvangst deelnemers
- 18u30: De evolutie van Camco Technologies van starter naar marktspeler op het vlak van AGS (Automatic Gate System).
Jan Bossens, Gedelegeerd bestuurder Camco Technologies
- 19u30: Vraag en antwoord
- 20u00: Afronding met een hapje en een tapje

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us